Klaszter tag

"KÖZMŰ - VAGYON - ÉRTÉK"

Pannon-Forrás Kft.
Pannon-Forrás Kft.

Cégünk alapítási éve : 1997. Jelenleg is kizárólagos magyar tulajdonú, magánszemélyek által létrehozott és mérnöki főtevékenységgel működtetett vállalkozás.
A tulajdonos vízimérnökök 1992-ig közüzemi vízmű üzemeletetés szakterületen dolgoztak, majd ezt követően tervezés és beruházás lebonyolítási profilú vállalkozást folytattak. Szakmai jogosultságuk a teljes körű vízgazdálkodási tervezésen és szakértésen túl a geodéziai ( szakági térképezési ) tevékenységet, a FIDIC-mérnöki szolgáltatást és a hivatalos közbeszerzési tanácsadói feladatok elvégzését is lefedik.

A meglévő ivóvíz-, szennyvíz- és csapadékelvezető rendszerek felmérésében és digitális feldolgozásában - több éves közös munkában - az üzemeltetőkkel együttműködve, a térinformatikai rendszer előkészítésének kialakításában nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Ez nagyon fontos, átadható praktikus ismeretanyag az üzemeltetőknek a meglévő rendszer felméréséhez és feldolgozásához, a közművagyon értéke megállapításának előkészítéséhez.
Szakembereink irányító közreműködőként vettek részt közel száz települési vízi-közmű megvalósításában, közel tizenöt komplett rendszer tervezésében és kiépítésében, s több város és térségi víziközmű-rendszer felmérésében, feldolgozásában és az erre épülő rekonstrukciós tervek elkészítésében.

 

3100 Salgótarján, Május 1 út 64.

E-mail: pforras@chello.hu
Weboldal:


<< Vissza a tagokhoz